SEO training

SEO training

9 augustus 2021 Nieuws 0

Hoe wordt je beter gevonden in Google? Door bijvoorbeeld het volgen van een SEO training leer je wat SEO is, waarom dit zo belangrijk is en natuurlijk hoe je dit zelf kan toepassen. Om goed gevonden te worden in Google is onder andere SEO van groot belang, dit is staat voor Search Engine Optimization en houdt in dat je website hoog staat in de zoekresultaten van een zoekmachine (Google). Door het volgen van een SEO training leer je zelf de fijne kneepjes van dit vak.

Als je zelf niet zo goed weet hoe je SEO moet toepassen kan ik je helpen. Je kan je SEO uitbesteden maar het mooiste is natuurlijk om het zelf te doen. Daarom verzorg ik ook SEO trainingen, hierin leer je hoe je zelf SEO kan doen. Deze SEO cursus is zowel één op één te volgen als in een groep. Deze training duurt een halve dag/hele dag, dit ligt aan het tempo en aan wat jouw wensen zijn.

Welke trainingsvormen zijn er?

Groepstraining

Eén op één training

E-learning

SEO groepstraining

In de groepstraining leer ik je alles over SEO aan jou en je collega’s. Zo kun je bijvoorbeeld samen kijken naar de problemen en draagt iedereen een steentje bij aan de online vindbaarheid van het bedrijf.

SEO training groep

Eén op één training

In de één op één SEO training is er sprake van persoonlijke aandacht voor jouw problemen en kunnen we heel gericht kijken naar de verbeterpunten. Hierin kan je zelf het tempo aangeven en nemen we de tijd.

Elearning

In de e-learning leer je via een online cursus de basis van SEO. Hierin krijg je eerst een uitleg over het onderwerp door middel van een filmpje en tekst. Vervolgens ga je de bijbehorende opdrachten maken. Deze worden nagekeken en je ontvangt persoonlijke feedback. Na de SEO training ben je in staat om je eigen website beter te laten scoren in Google.

SEO e-learning

Wil je meer weten, of direct een SEO training boeken?