SEO Audit

SEO Audit

25 januari 2022 Nieuws 0

Wat is een SEO Audit?

Een SEO audit is een analyse van je website? wanneer jij een website hebt online hebt staan wil je wel weten op welke positie je website staat. Nog belangrijker op welke zoektermen wordt jij gevonden? Hoe zou je dit kunnen verbeteren?

Met het maken van een SEO audit krijg je een beter beeld van de verbeterpunten voor jouw website.

Voor het maken van een SEO audit neem ik alle gebruikte zoekwoorden mee om te kunnen zien op welke positie de zoekwoorden staan in de zoekmachine. 

Naast alle zoekwoorden neem ik de 5 belangrijkste concurrenten mee om te zien op welke positie zij scoren. 

Nadat de data verzameld en verwerkt is komt er meer inzicht in welke problemen en verbeterpunten er zijn. Zo kan jij beginnen je website te optimaliseren. 

Wanneer kan je SEO analyse late maken?

Als je website online staat kan je al een SEO analyse laten maken.

Wanneer je geen website hebt kan je al beginnen met het nadenken over je website. Op welke zoektermen wil je gevonden worden hoe doet je concurrentie het en waar worden zij op gevonden. Maar een SEO audit gebruik om te monitoren van je website.

Naast een audit van de website in het algemeen maak ik, indien nodig, van specifieke pagina’s een aparte audit. Zo ontstaat een compleet beeld om ook de specifieke pagina’s beter te laten ranken. 

Nadat alle data is verzameld wordt er een uitgebreid rapport opgesteld. Hierin worden alle specifieke verbeterpunten met bijbehorende URL’s omschreven.

Ben je benieuwd hoe jouw website er voor staat? Vraag dan een SEO audit aan, de kosten is afhankelijk hoe groot je website is. Een SEO audit voor een kleine site begint met 200,- inclusief uitleg van het rapport waar je dan me bezig kan gaan.