Over Tjark Jan

Aangenaam kennis met je te maken.

Als SEO consultant help ik ondernemers in het bedrijfsleven voor meer met hun online marketing in Drenthe en omgeving. Denk hierbij aan SEO marketing en Google Ads (SEA). Als gedreven online marketeer heb ik de expertise en jaren ervaring als het gaat om marketing en online marketing.

Tjark Jan

Na veel tijd te hebben gestopt in diverse studies o.a. master marketingmanagement en de benodigde SEO certificaten te hebben behaald, ben ik vanaf januari 2021 aan de slag gegaan als Freelance SEO specialist.

Met mijn eigen SEO marketing bureau ondersteun ik bedrijven met hun online marketing. Van kleine MKB bedrijven tot aan grote internationals, met uiteenlopende branches.

Enkele grote bedrijven die ik heb geholpen met SEO marketing zijn onder andere: WiCAM Benelux, Elyciotalen, Growing Emmen, Stichting Schouder aan Schouder, Campooz en meer.

Tevens was ik verbonden aan het Drenthe College als gastdocent en hielp ik studenten met het vak Marketing Communicatie.

Vaak krijg ik de vraag waar mijn passie voor het analyseren voor websites vandaan komt.  Om dit uit te leggen gaan we even terug in de tijd. Ik heb de opleiding Klassieke Muziek op het conservatoriun in Zwolle gedaan. Een van de vakken daar was het maken van muziek analyses. En aangezien mijn grote passie voor muziek ontwikkelde ik hier ook mijn analyse vaardigheden.

Zoek jij (tijdelijke) marketingondersteuning om meer omzet en meer winst uit je online marketing te halen? Dan help ik je daarbij graag op weg.

Wil je een keer kennis maken? Laten we dan een koffie afspraak inplannen.