Online Marketing Diensten

Online marketing diensten

Levert jouw website genoeg op? Loopt het niet zoals verwacht of had je meer bezoekers verwacht? Dan wordt het tijd om je online marketing te verbeteren. Tegenwoordig koopt meer dan 75% op het internet een product of dienst. Met mijn marketing diensten help ik jouw website voor een betere online vindbaarheid. Wat resulteert in meer online bezoekers of aankopen. Mijn doel met het aanbieden van mijn online marketing diensten is dat jij meer uit je website kan halen. Wil je zelf aan de slag of zoek je online marketing ondersteuning?

Google reviews
Lees alle Google reviews

Alle online marketing diensten op een rijtje

SEO Audit

Krijg meer inzicht met een SEO audit van jouw website voor een betere online vindbaarheid.

Waarom een SEO audit? Je krijg resultaten te zien van:

  • Cruciale fouten van je website
  • Gezondheidsscore van je website
  • Algemene positie van je website
  • Posities van de gebruikte zoekwoorden
  • Concurrentie
  • Verbeterpunten van je site

Na een SEO audit gemaakt te hebben bespreek dit met jouw en maken we een plan van aanpak (SEO strategie). Je krijgt daarbij ondersteuning om hier vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

met een SEO audit of analyse kan jij je online marketing doelen bereiken. Het beter vindbaar zijn in Google en zichtbaar zijn voor jouw potentiële klant. Krijg meer en betere bezoekers op je website!

online marketing diensten SEO audit
SEO audit/SEO analyse

Prima SEO rapportage en bespreekt dit vervolgens rustig 1-op-1

Hij genereert een praktisch overzicht inclusief stappenplan, waar je direct mee aan de slag kan

SEO Consultancy

Waarom een SEO consultancy en wat kan je verwachten?

SEO oftewel organisch in Google goed zichtbaar zijn is een must voor ieder bedrijf met een website. Zeker met de steeds meer toenemende concurrentie. De tijd en het geld die in je website hebt gestopt moet ook iets gaan opleveren denk hierbij aan; meer leads, meer verkoop of je naamsbekendheid vergroten. Je kiest voor SEO consultancy om je online vindbaarheid te vergroten en dus beter zichtbaar zijn. Mijn SEO consultancy werkwijze is als volgt:

Ik begin met een nulmeting en breng de huidige situatie in kaart. Nu kan begonnen worden met verbeterpunten door te voeren. Met als resultaat een betere positie in zoekmachines met meer leads en meer omzet voor jouw bedrijf. Zoek jij SEO consultancy voor een betere resultaat van je website?

Neem contact op voor een kennismaking gesprek.

De kennis is zeer up to date

Hij kan zorgen dat je met je website beter vindbaar bent

SEO Training

Altijd al meer willen weten over SEO? Volg dan een SEO training.

Met de online marketing dienst SEO training is je kans om je website zelf beter online vindbaar te maken.

Met een SEO training ben je minder afhankelijk van andere partijen die jouw website onderhouden. Tijdens de SEO training leer ik je het volgende: Algemene aspecten van SEO, SEO teksten schrijven, Keyword onderzoek, SEO techniek, concurrentie onderzoek etc. Na deze training ben je in staat om je eigen website SEO proof te maken en heb je een website die goed vindbaar is. Maak vandaag nog een afspraak!

Deze SEO training duurt een ½ dag en wordt op locatie worden gegeven.

online marketing diensten SEO training
SEO training

Hij heeft zijn kennis op een prettige , laagdrempelige wijze gedeeld

Op korte termijn meer bezoekers op je website.

Wie wil dit niet? Begin daarom vandaag met Google Ads. 

Waarom adverteren in Google?

Google Ads of SEA is een online marketing methode om op korte termijn jouw website onder de aandacht te brengen. Met Ads ben je baas over je eigen budget die je per maand wilt besteden. En een groot voordeel om Google Ads te gaan gebruiken is de flexibiliteit van de advertenties. Wil je de advertentie aanpassen of meer advertenties plaatsen? Iedere verandering en aanpassing zie je direct in Google. Kan je het werk niet meer aan omdat je teveel aanvragen krijgt? Dan stop je tijdelijk met deze vorm van online marketing. Zo eenvoudig kan het zijn!

online marketing diensten Google Ads voorbeeld
SEA Google adverteren

Vanaf 150,- start je eigen Ads campagne (dit excl het bedrag dat je aan Google Ads wilt besteden) 

Op korte termijn je doelen halen met Google Ads.

Met de online marketing diensten van Wierenga Marketing ben je al een eind op weg naar een succesvol bedrijf. Welke online marketing strategie past bij jouw?