Online Marketing Diensten

Jouw partner in online marketing diensten

Levert jouw online marketing niet genoeg op? Had je meer resultaten van je website verwacht? Dan wordt het tijd om je online marketing te optimaliseren. Met mijn online marketing diensten help ik jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Google reviews
Lees hier alle Google reviews

Over online marketing

Er zijn verschillende online marketingdiensten die je als bedrijf kan gebruiken om online je aanwezigheid te verbeteren en je doelgroep te bereiken. Hier zijn enkele voorbeelden:

SEO (zoekmachineoptimalisatie): Dit omvat technieken om een website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.

SEA (zoekmachine-adverteren): Hiermee kun je betalende advertenties plaatsen in zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google Ads. Hierdoor kun je snel bovenaan de zoekresultaten staan en zo meer bezoekers naar je website trekken.

Online marketing is een breed begrip en er zijn veel mogelijkheden. Ik richt mij op de onderstaande marketingdiensten. Hieronder lees je alle online marketing diensten waar ik je mee kan ondersteunen.

Alle online marketing diensten op een rijtje

SEO Audit

Krijg meer inzicht met een SEO audit van jouw website voor een betere online vindbaarheid.

Waarom een SEO audit? Je krijg resultaten te zien van:

  • Cruciale fouten van je website
  • Gezondheidsscore van je website
  • Algemene positie van je website
  • Posities van de gebruikte zoekwoorden
  • Concurrentie
  • Verbeterpunten van je site

Na een SEO audit gemaakt te hebben bespreek dit met jou en maken we een plan van aanpak (SEO strategie). Je krijgt daarbij ondersteuning om hier vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

Met een SEO audit of analyse kan jij je online marketing doelen bereiken. Het beter vindbaar zijn in Google en zichtbaar zijn voor jouw potentiële klant. Krijg meer en betere bezoekers op je website!

online marketing diensten SEO audit
SEO audit/SEO analyse

Prima SEO rapportage en bespreekt dit vervolgens rustig 1-op-1

Hij genereert een praktisch overzicht inclusief stappenplan, waar je direct mee aan de slag kan

SEO Consultancy

Waarom een SEO consultancy en wat kan je verwachten?

SEO oftewel organisch in Google goed zichtbaar zijn is een must voor ieder bedrijf met een website. Zeker met de steeds meer toenemende concurrentie. De tijd en het geld die in je website hebt gestopt moet ook iets gaan opleveren denk hierbij aan; meer leads, meer verkoop of je naamsbekendheid vergroten. Je kiest voor SEO consultancy om je online vindbaarheid te vergroten en dus beter zichtbaar zijn. Mijn werkwijze is als volgt:

  • Nulmeting wat is de huidige situatie waar wil je naar toe
  • Strategie bepalen
  • Zoekwoord en concurrentie analyse
  • Optimalisatie voor je online vindbaarheid

Zoek jij SEO consultancy voor een betere resultaat van je website?

De kennis is zeer up to date

Hij kan zorgen dat je met je website beter vindbaar bent

SEO Training

Altijd al meer willen weten over SEO? Volg dan een SEO training.

Met de online marketing dienst SEO training is je kans om je website zelf beter online vindbaar te maken.

Met een SEO training ben je minder afhankelijk van andere partijen die je website onderhouden. Tijdens de SEO training leer ik je het volgende: Algemene aspecten van SEO, SEO teksten schrijven, Keyword onderzoek, SEO techniek, concurrentie onderzoek etc. Na deze training ben je in staat om je eigen website SEO proof te maken en heb je een website die goed vindbaar is. Maak vandaag nog een afspraak!

Deze SEO training duurt een ½ dag en wordt op locatie worden gegeven.

online marketing diensten SEO training
SEO training

Hij heeft zijn kennis op een prettige , laagdrempelige wijze gedeeld

Op korte termijn meer bezoekers op je website.

Wie wil dit niet? Begin daarom vandaag met Google Ads. 

Waarom adverteren in Google?

Google Ads of SEA is een online marketing methode om op korte termijn je website onder de aandacht te brengen. Met Ads ben je baas over je eigen budget die je per maand wilt besteden. En een groot voordeel om Google Ads te gaan gebruiken is de flexibiliteit van de advertenties. Wil je de advertentie aanpassen of meer advertenties plaatsen? Iedere verandering en aanpassing zie je direct in Google. Kan je het werk niet meer aan omdat je teveel aanvragen krijgt? Dan stop je tijdelijk met deze vorm van online marketing. Zo eenvoudig kan het zijn!

online marketing diensten Google Ads voorbeeld
SEA Google adverteren

Start nu je eigen SEA campagne

Op korte termijn je doelen halen met Google Ads.

Met de online marketing diensten van Wierenga Marketing ben je al een eind op weg naar een succesvol bedrijf. Welke online marketing strategie past bij jouw?