Online Marketing Diensten

Marketing Diensten

Wiereng@-Marketing voor al jouw online marketing diensten. Waarom zou je gebruik maken van mijn online marketing diensten? De wereld van digitale marketing verandert snel en blijft continue in beweging. Vind je het ook belangrijk dat (toekomstige) klanten jou online goed kunnen vinden? Met mijn online marketing diensten kan ik jouw bedrijf ondersteunen. Zoals het verbeteren van je SEO, een SEO training en het maken van Google Ads campagnes? Kom je handen te kort en wil je tijdelijke online marketing ondersteuning. Informeer naar de mogelijkheden van mijn online marketing diensten die ik je aanbiedt.

Google reviews
Google reviews

SEO audit laten uitvoeren?

Waar bestaat een SEO audit uit?

 • Technische controle
 • Zoekwoord analyse
 • Analyse van je website en productpagina
 • Algemene website en Local SEO check
 • Concurrentieanalyse
 • Inspelen op de behoeftes van je klant

Door bovenstaande punten in orde te hebben kan jij je online marketing doelen bereiken. Het beter vindbaar zijn in zoekmachines en zichtbaar zijn voor jouw potentiële klant. Door slim gebruik te maken van zoekmachine marketing zorgt dit op langere termijn voor meer bezoekers, meer leads en dus meer omzet. 

Door te leren hoe je gebruik moet maken van Google Analytics en Google Search Console krijg je meer inzichten van je website zoals: 

 • Wie je website bezoekt (doelgroep)
 • Inzicht van de gebruikte zoekwoorden
 • Hoe bezoekers op je website komen
 • De prestaties van je website
 • Welke pagina’s er worden bezocht
 • Het meten van je conversie

SEO training zoekmachine optimalisatie

Waarom scoort je website niet, waarom haken bezoekers af, op welke positie staat je website? Veel vragen waar ik antwoord op ga geven tijdens een persoonlijke SEO training. Tijdens deze training leer ik je het volgende: Algemene aspecten van SEO, SEO teksten schrijven, Keyword onderzoek, SEO Techniek, zelf een Seo analyse kunnen maken met behulp van volwaardige en professionele (gratis) SEO tools. Op die manier krijg je meer kennis en achtergrondinformatie over je website en hoe je een betere positie kan krijgen. Deze SEO training duurt een ½ dag.

Met Google Ads op korte termijn je naamsbekendheid vergroten

Wil je op korte termijn meer bezoekers trekken naar je website?

Naast SEO wat op langere termijn zeer effectief is kan je overwegen om op korte termijn een Google Ads campagne in te gaan zetten. 

Waarom Google Ads of adverteren op Google?

Het is voor ieder bedrijf toegankelijk om een Ads campagne te starten, je bent baas over je eigen budget die je beschikbaar wilt stellen. Een groot voordeel om Google Ads of te adverteren op Google te gaan gebruiken is de flexibiliteit van de advertenties. Wanneer een advertentie niet werkt is het eenvoudig om deze aan te passen. Hiermee kan de door jou veranderde advertentie gelijk mee in de zoekmachine. 

Met Google Ads kan je er voor kiezen landelijk, regionaal of zelfs plaatselijk te gaan adverteren.

Kortom SEO werkt zeer goed op lange termijn en adverteren op Google is effectief wil je op korte termijn je doelen behalen. 

Met Wierenga Marketing online marketing diensten ben je al een eind op weg naar een succesvol bedrijf.

marketing service