Freelance SEO specialist nodig?

Freelance SEO specialist nodig?

5 januari 2021 Nieuws 0

Yes, het is eindelijk zover. Na veel tijd te hebben gestopt in diverse studies (onlangs geslaagd voor mijn master marketing) en de benodigde SEO certificaten te hebben behaald, ben ik vanaf januari 2021 aan de slag als Freelance SEO specialist.

SEO specialist inhuren?

Als freelance SEO specialist ondersteun ik me mijn diensten bedrijven om hun online vindbaarheid te verbeteren. Dit doe ik met het maken van o.a. een SEO analyse van de website. De verbeterpunten bespreek ik met klanten zodat ze weten hoe ze dit eventueel zelf kunnen doen. Tevens geef ik zoekmachine optimalisatie trainingen aan bedrijven. Met deze training kunnen bedrijven zelf met hun eigen SEO beheren. Mijn kennis wil ik graag doorgeven en hoop ze hier mee op weg te helpen voor een betere ranking in Google.

Als SEO specialist ben ik aangesloten bij Growing Emmen, de ondernemersbroedplaats. Ik ben daar een aantal dagen in de week aanwezig om mijn werkzaamheden te gaan uitvoeren. Mijn langere termijn strategie en missie staat in het teken van SEO ondersteuning voor bedrijven en SEO trainingen te verzorgen. Ook help ik leerlingen van HBO Stenden met hun projecten en zal ik ze ondersteunen met vragen over online marketing. 

Tjark Jan Wierenga Freelance SEO specialist
Hästkraft fotografie

In de loop van 2021 staan er diverse gastcolleges gepland, waarbij ik aandacht zal besteden  aan SEO marketing. 

Kortom, dit wordt een periode waar ik met mijn ambitie en passie ruimschoots aan de slag kan gaan. Nieuwsgierig geworden wat ik jou kan bieden als freelance SEO specialist? Mail of bel mij voor de mogelijkheden.